Uitnodiging contactmiddagen 2019

Bijgevoegd de presentatie: " De relatie tussen woningwaardering en huuraanpassing " gegeven de heer  Dick Visser, adviseur strategie en beleid van Het Grootslag.

Deze kunt u hier lezen en inzien.

Geachte heer/mevrouw,

Het bestuur van de Huurdersvereniging De Driehoek organiseert elk jaar contactmiddagen voor haar leden, maar ook niet leden zijn van harte welkom.

Als huurdersvereniging vinden wij het uiteraard belangrijk om met onze achterban in contact te komen. Daarnaast bieden deze contactmiddagen de mogelijkheid aan huurders om vragen te stellen of u kunt ons informeren over positieve dan wel negatieve ervaringen met woningstichting Het Grootslag.

Tijdens deze contactmiddagen zal het bestuur het thema  ( Nog nader in te vullen).

Als huurdersvereniging willen wij graag van u horen wat uw ervaringen zijn met betrekking tot leefbaarheid in uw directe omgeving, wijk of buurt.

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de contactmiddagen

Contactmiddagen 2019 huurdersvereniging Driehoek

Datumcontactmiddag                                Locatie                                                   Tijd
Zaterdag 19 oktober              Dorpshuis “Centrum” Andijk                                   14:00 uur
Zaterdag 26 oktober              Cultureel Centrum “De Schoof” Wervershoof        14:00 uur
Zaterdag 2 november           “Protestantse Kerk” Hoogkarspel                            14:00 uur
Zaterdag 9 november            Dorpshuis “Het Centrum” Twijver 66, Venhuizen  14:00 uur

Met de woningstichting Het Grootslag heeft het bestuur van de huurdersvereniging De Driehoek op gezette tijden overleg.

Zaken die door u tijdens de contactmiddagen naar voren worden gebracht, zullen door ons met woningstichting Het Grootslag worden besproken, waarna aan u verslag zal worden uitgebracht.

Wij willen u graag op één van deze bijeenkomsten ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Hans Pennock

Secretaris.

Mocht u een contactmiddag willen bezoeken, en u heeft geen vervoer, dan kunt Johan Hupkens (bestuurslid De Driehoek) bellen 0228-75 38 17 en hij regelt vervoer voor u.