WST. HET GROOTSLAG

Woningstichting Het Grootslag

Woningstichting Het Grootslag is een actieve, eigentijdse woningcorporatie. We onderscheiden ons graag, we zijn klantgericht, betrokken en laagdrempelig.

Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons heel belangrijk, daarin nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Onze 2700 woningen staan in de gemeente Drechterland (Hoogkarspel, Westwoud, Oosterblokker, Venhuizen en Wijdenes) en Medemblik (Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost en Onderdijk). Ons woningbezit is bestemd voor een breed scala aan doelgroepen. Starters, alleenstaanden, gezinnen, senioren, mensen van allerlei afkomst, mensen met een handicap of mensen die extra zorg nodig hebben: wij maken van ons huis Uw thuis.

De belangen van onze huurders zijn in goede handen bij Huurdersvereniging De Driehoek. Klikt u hier voor meer informatie.

AEDES VERENIGING VAN WONINGCORPORATIES

Woningcorporaties actief voor leefbaarheid Woningcorporaties ondernemen veel activiteiten voor het vergroten van de leefbaarheid, zelfs meer dan waartoe ze zijn verplicht. Dit blijkt uit een onderzoek dat VROM heeft laten doen en dat op 31 juli 2007